6976610273 Τριοβασάλος, Μήλος milos.dreamhouse@gmail.com
hero image

Glaucus
Ενοικιαζόμενη κατοικία στη Μήλο
______
Το νησί μας

 

Η Μήλος είναι ένα από τα πιο γραφικά και γνωστά νησιά της Ελλάδας και βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο, στην καρδιά του Κυκλαδικού νησιωτικού συμπλέγματος. Από την πρώτη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο νησί, θα σας μαγέψει με την ομορφιά της φυσικής της κληρονομιάς, τις κρυστάλλινες παραλίες της και την αρχιτεκτονική της που αντλεί από τους αιώνες ιστορίας.

Ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Μήλου είναι η παραλία του Σαρακήνικου. Αυτή η παραλία εντυπωσιάζει με τους γραφικούς βράχους που περιβάλλουν την παραλία, δημιουργώντας έναν εκπληκτικό φυσικό σχηματισμό. Ένας άλλος προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε είναι το ψαροχώρο Κλήμα, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το γνωστό λιμανάκι με τα πολύχρωμα σπίτια και βαρκάκια.

Όταν είστε στη Μήλο, δεν μπορείτε να παραλείψετε να επισκεφτείτε το χωριό της Πλάκας, την πρωτεύουσα του νησιού. Εκεί θα απολαύσετε την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με τα στενά δρομάκια, τα λευκά παραδοσιακά σπίτια και τις παλιές εκκλησίες. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας σε κάποιο από τα τοπικά εστιατόρια και να ανακαλύψετε την αυθεντική γεύση της παραδοσιακής κουζίνας.

 

 

Η Μήλος είναι επίσης γνωστή για τον αρχαιολογικό της χώρο. Μπορείτε να επισκεφτείτε το αρχαίο θέατρο της Μήλου, που χρονολογείται από τον 3ο αιώνα π.Χ., καθώς και το αρχαιολογικό μουσείο, όπου μπορείτε να θαυμάσετε εκθέματα από την αρχαία Μήλο.